Service

Ontdek alles over onze Bike shop, mobiele fietshersteldienst en custom builds!

Bike shop

Mobiele fietshersteldienst

Custom builds

Onze eigen bike shop

Onze bike shop beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats en één bezeten bike mechanic. Wij hebben een kleine maar fijne garage shop waar wij ons vooral richten op de avontuurlijke en sportieve wielertoerist. Ook de gewone sterveling is welkom met zijn stadsfiets of e-bike.

Wij werken liefst op afspraak zodat we een kwalitatieve service kunnen bieden met een persoonlijke touch. Zo wordt je ook zeker direct geholpen en krijg je onmiddellijk de nodige info over je herstelling of aankoop. Je mag ook altijd langskomen tijdens onze vaste openingsmomenten.

Wat bieden we aan?

E

Verkoop MTB, racefietsen, gravelbikes, trekkingfietsen, E-bikes

E

Alle herstelling

E
Bike wash met nazicht
E
Onderdelen en accessoires
E
Verhuur van mountainbikes
E
Verhuur van bike packing uitrusting
E
Verhuur van fietskoffer

Mobiele fietshersteldienst

Wij herstellen alle types fietsen op locatie zowel bij je thuis of op je werk. Je hoeft je dus zelf niet te verplaatsen! Je kan ons ook vragen voor servicepunt op evenementen.

Hoe gaan we te werk?
Klik hieronder voor een afspraak, bel, whatsapp, mail me je probleem en we plannen een afspraak in.

Waar zijn we actief?
Pittem, Egem, Wingene, Zwevezele, Koolskamp, Ardooie, Meulebeke, Tielt, Roeselare, Izegem, Oostkamp, Brugge. Andere regio’s bespreekbaar.

!Tip ! Misschien heeft je buur ook een fiets te herstellen!

Custom builds

Vind je toch niet de fiets die je zoekt maar weet je wel exact wat je wil? Dan bouw ik hem voor je op! Van A tot Z, ofwel van achterwiel tot zadel.

We kijken samen welke mogelijkheden er zijn. We bouwen samen je fiets volledig op maat. Van de selectie van het frame tot de keuze van de onderdelen. Ook een custom paint job is mogelijk. Zo fiets jij met een uniek exemplaar!

{

Aangename persoon.
Goeie hulp en uitleg
En snelle service.
Aanrader!

5
Vince
{

Persoonlijke aanpak 😉 Alles tot in de puntjes verzorgd , topkwaliteit ! Toffe kerel , geen enkele vraag was teveel . Steeds bereikbaar .
👍👌 zeker aan te raden !

5
G. Maes
{

Ik ga al jaren bij Steve voor het huren van bikepacking tassen. Onlangs kocht ik er ook een zadeltas. Ik krijg altijd goed advies. Steve is namelijk zelf een fanatieke fietser die uit ervaring spreekt. Het assortiment is er dan ook heel aantrekkelijk.

5
J. Hinnekint
{

Top een aanrader! Mijn fiets werd volgens mijn noden perfect omgebouwd. Snelle en vooral hele persoonlijke informatie en hulp. Heel veel dank Steve en zeker tot gauw!

5
N. Despiegelaere

Volg ons op Instagram!

×